روغن پنبه دانه:
هنگامی که به میزان زیادی از این اسید چرب استفاده میشود سبب تولید زرده ای قرمز رنگ و افزایش اسید چرب در زرده و کم شدن جوجه آوری می شود . از این رو باید در مصرف این اسید چرب دقت کنید تا به اندازه کافی مصرف شود.
روغن کلزا :
این نوع روغن در پرندگان سبب عوارض رشد و مصرف خوراک و هضم چربی میشود .
روغن آفتابگردان :
وجود این روغن به علت داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع سبب کاهش رسوب چربی و افزایش پروتئین لاشه می شود . انرژی بدست امده از اسیدهای چرب غیر اشباع صرف سوخت و ساز بدن ، ایجاد تعادل بین چربی ها ، سنتز و کاتابولیسم چربی ها میشود .
روغن دانه کتان :
این روغن در طیور سبب ایجاد امگا ۳ در بافت شکم و سینه میشود . و در کیفیت گوشت تاثیرگذار خواهد بود . همچنین این روغن دارای اسید لینولییک و اسید آراشیدونیک بالایی دارد .
روغن سویا
دارای ناخالصی هایی میباشد که توسط فرایند عای فیلتراسیون و آب گیری و صمغ گیری خذف می شوند .
روغن ذرت
از اسید های چرب غیر اشباع از جمله اسید لینولییک غنی است . منابع چربی حیوانی در خوراک دام و طیور این چربی ها بیشتر در جوجه های جوان میباشد .
چربی طیور
این چربی ها از بهترین منابع چربی خوراک دام و طیور به ویژه برای طیور بحساب می آیند . چربی های قابل استفاده در تغذیه طیور با کشتار پرندگان با وزن و سن بالا تولید می شود.
پیه گاو
طیوری که با پیه تغذیه می شود ، غلظت اسید های چرب اشباع بالاتری نسبت به اسید های چرب غیر اشباع دارند .
روغن ماهی
منبع غنی از اسید های چرب غیر اشباع با زنجیره بلند دارد که با واکنش های اکسیداتیو سبب ایجاد طعم ماهی در گوشت و تخم مرغ می شود