مجتمع تولیدی

 مجتمع تولیدی گروه بین المللی کاسپین دانه با دارا بودن خطوط تولید مدرن، سردخانه مجهز جهت انبارش ویتامین ها و مواد معدنی، واحد آزمایشگاه های مجهز و پیشرفته (آزمایشگاه میکروبیولوژی، آزمایشگاه آنالیز دستگاهی، آزمایشگاه شیمیایی)، واحد کنترل کیفیت QC و واحد تضمین کیفیت، یکی از برترین و مجهزترین مجتمع های تولیدی و تحقیقاتی در زمینه تولید خوراک دام و طیور در خاورمیانه به شمار می رود.

مطابق با سیستم مدیریت کیفیت طراحی شده در این مجتمع تولیدی، کنترل کیفیت در سه بخش کنترل ورودی، کنترل حین تولید و کنترل خروجی محصولات نیز با دقت صورت می پذیرد.

در بخش ورود مواد اولیه به مجتمع تولیدی گروه بین المللی کاسپین دانه، به هنگام ورود مواد اولیه، ماشین های حمل برای ورود به مجتمع تولیدی کاملا ضدعفونی شده (از گیت ضدعفونی، حوضچه ضدعفونی و مَه پاش عبور می کنند) و بعد از وزن کشی، نمونه گیری از مواد اولیه انجام گرفته و به آزمایشگاه مجتمع تولیدی جهت آزمون های سلامت مواد اولیه، ارسال می گردد تا کنترل کیفیت در بخش ورودی مواد اولیه به مجتمع تولیدی با دقت صورت پذیرد.

در بخش کنترل های حین تولید، شایان ذکر است فرآیند تولید در مجتمع تولیدی گروه بین المللی کاسپین دانه، کاملا مطابق با الزامات و استانداردهای ملی و جهانی تولید خوراک دام و طیور، اصول GMP و الزامات استاندارد HACCP پیاده سازی شده و کلیه مراحل تولید در تمامی خطوط تولید از اتاق های فرمان توسط کارشناسان متخصص و به وسیله سیستم ها و نرم افزارهای پیشرفته کنترل و هدایت می شود.

 

مجتمع تولیدی گروه بین المللی کاسپین دانه دارای خطوط تولید به شرح زیر می باشد:

خطوط تولید کنسانتره:

تولید کنسانتره در مجتمع تولیدی گروه بین المللی کاسپین دانه توسط دو خط تولید متقارن و مجزا جهت تولید کنسانتره های طیوری و پیش مخلوط های دامی به صورت تمام اتوماتیک انجام می گردد که هر دوی این خطوط تولید مجهز به پیشرفته ترین دستگاه ها و تجهیزات با جدیدترین تکنولوژی می باشند. توزین بسیار دقیق و البته با سرعت بالا، استفاده از نسل جدید میکسرها و یا اصطلاحا توربو میکسرها از ویژگی های منحصر به فرد این خط تولید است که با توانایی میکس مناسب و مطلوب در مدت زمان کم امکان تولید محصول با حداکثر یکنواختی و هموژنیسیته را ایجاد می نماید.

خط تولید پلت:

تولید دان کامل پلت در مجتمع تولیدی گروه بین المللی کاسپین دانه در دو خط تولید کاملا مجزا و با دقت فراوان انجام می شود. در این فرآیند پخت مواد توسط سیستم منحصر به فرد سوپرکاندیشنر صورت می پذیرد که باعث می شود پخت در یک بازه زمانی خاص و در بازه دمایی مشخص و به صورت اتوماتیک و قابل کنترل انجام شود.

خطوط تولید مکمل:

خط تولید مکمل سازی مجتمع تولیدی گروه بین المللی کاسپین دانه با رعایت اصول بهداشتی و ایمنی زیستی در سطح کارخانه های داروسازی تعبیه شده است. در این خط تولید به جهت جلوگیری از بروز خطای انسانی و بالابردن دقت و کیفیت توزین، روند توزین ریزمغذی ها به صورت اتوماتیک و با پشتیبانی نرم افزار اختصاصی انجام می گیرد. در این خط تولید ریزمغذی ها توسط دستگاه مکش خلاء به داخل میکرومیکسر جهت میکس و به حجم رسانی اولیه با کریرهای مناسب انتقال می یابد. اساس کارکرد دستگاه مکش که در صنایع داروسازی نیز کاربرد فراوان دارد بر استفاده از سیستم پنوماتیک و جریان هوای فشرده است و هیچ گونه عامل انسانی در این انتقال مشارکت ندارد. به دلیل حساسیت و دقت بالای موردنیاز برای واحد مکمل سازی، علاوه برکنترل های نظام جامع کیفیت، نظارت ویژه ای توسط یک دامپزشک مستقر در خط تولید مکمل صورت می پذیرد.

 

مجتمع تولیدی گروه بین المللی کاسپین دانه به یک سردخانه منحصر به فرد برای انبارش ویتامین ها و مواد معدنی مجهز است که براساس اصول چیدمان صحیح، کنترل FIFO و برنامه های منظم نظافت و ضدعفونی مدیریت می شود. فضای سردخانه منطبق با استانداردهای GMP بوده و پوشش اپوکسی کف، سقف و دیواره ها، این سردخانه را کاملا ایزوله نموده و همچنین شرایط دمایی، نور و رطوبت مطابق با دستورالعمل سازمان دامپزشکی جهت انبارش و نگهداری مواد ویتامینه بوده و به صورت لحظه ای ثبت و کنترل می شود.


چاپ