روغن پنبه دانه:
هنگامی که به میزان زیادی از این اسید چرب استفاده میشود سبب تولید زرده ای قرمز رنگ و افزایش اسید چرب در زرده و کم شدن جوجه آوری می شود . از این رو باید در مصرف این اسید چرب دقت کنید تا به اندازه کافی مصرف شود.روغن کلزا :
این نوع روغن در پرندگان سبب عوارض رشد و مصرف خوراک و هضم چربی میشود .روغن آفتابگردان :
وجود این روغن به علت داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع سبب کاهش رسوب چربی و افزایش پروتئین لاشه می شود . انرژی بدست امده از اسیدهای چرب غیر اشباع صرف سوخت و ساز بدن ، ایجاد تعادل بین چربی ها ، سنتز و کاتابولیسم چربی ها میشود .روغن دانه کتان :
این روغن در طیور سبب ایجاد امگا ۳ در بافت شکم و سینه میشود . و در کیفیت گوشت تاثیرگذار خواهد بود . همچنین این روغن دارای اسید لینولییک و اسید آراشیدونیک بالایی دارد .روغن سویا
دارای ناخالصی هایی میباشد که توسط فرایند عای فیلتراسیون و آب گیری و صمغ گیری خذف می شوند .روغن ذرت
از اسید های چرب غیر اشباع از جمله اسید لینولییک غنی است . منابع چربی حیوانی در خوراک دام و طیور این چربی ها بیشتر در جوجه های جوان میباشد .چربی طیور
این چربی ها از بهترین منابع چربی خوراک دام و طیور به ویژه برای طیور بحساب می آیند . چربی های قابل استفاده در تغذیه طیور با کشتار پرندگان با وزن و سن بالا تولید می شود.پیه گاو
طیوری که با پیه تغذیه می شود ، غلظت اسید های چرب اشباع بالاتری نسبت به اسید های چرب غیر اشباع دارند .روغن ماهی
منبع غنی از اسید های چرب غیر اشباع با زنجیره بلند دارد که با واکنش های اکسیداتیو سبب ایجاد طعم ماهی در گوشت و تخم مرغ می شود .